Rubato groep
Mediators en bedrijfsadviseurs
Coaching

 

Stilstaan is achteruitgaan. Dus wilt u uzelf, uw medewerkers en daarmee uw organisatie verder ontwikkelen om zo tot betere prestaties te komen. Maar als je iets graag wilt, gaat het nog niet vanzelf. Soms is een gesprek met een coach een uitkomst. De coach helpt u uw persoonlijke doelen helder te krijgen en deze vervolgens te bereiken.

De coaches van Rubato gaan ervan uit dat niemand uzelf, uw werk, uw mensen, uw product, uw organisatie zo goed kent als u. Die kennis helder voor ogen krijgen, is de rol van de coach. De coach vertelt u niet hoe het moet, maar stimuleert u zelf de antwoorden te vinden.

 

 

Coaching is bijzonder intensief vergeleken met training. Het vindt plaats in één-op-één gesprekken waarin u uw inzichten, gedachten en ervaringen deelt met de coach. De coach observeert, houdt een spiegel voor, ondersteunt, structureert en reikt mogelijke hulpmiddelen aan. Maar uiteindelijk bent u het zelf die de keuzes maakt, die de verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen groei, die zelf nadenkt.

 

Een coachingsgesprek duurt ongeveer twee uur. Meestal wordt vooraf het aantal gesprekken bepaald.

 

Meer weten?
mail ons